Verzekeringen

Goed verzekerd op vakantie!

Hoewel u er waarschijnlijk liever niet bij stilstaat dat er voor of tijdens uw vakantie iets kan gebeuren waardoor u uw vakantie geheel of gedeeltelijk moet annuleren, is het wel verstandig u goed te verzekeren. Zo kunt u met een gerust gevoel op vakantie.

Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dan is het fijn te weten dat u hiervoor verzekerd bent. U kunt een reis en/of annuleringsverzekering eenvoudig bij uw boeking afsluiten. Onze verzekeringen zijn ondergebracht bij Europeesche verzekeringen, specialist in de reisbranche.

Meer informatie over onze verzekeringen vindt u hieronder.


Annuleringsverzekering

U boekt uw vakantie vaak ruim op tijd. Maar een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. Met de kortlopende annuleringsverzekering heeft dit financieel gelukkig geen consequenties.

Ook als u tijdens uw verblijf eerder naar huis moet, worden de ongebruikte vakantiedagen volledig vergoed. Ook bij een onvrijwillig ontslag bent u verzekerd. Dat is nog eens een zeker idee!

Waarnemer
Als u wilt, kunt u een (zaak)waarnemer meeverzekeren. Dat kan de persoon zijn die uw taken op uw werk waarneemt. Of de persoon die altijd op uw huis of huisdier past terwijl u op reis bent. Als uw waarnemer iets overkomt, kunt u uw reis annuleren of vroegtijdig afbreken. U heeft dan recht op vergoeding van de annuleringskosten of de ongebruikte reisdagen.

Polisvoorwaarden en schadeformulier:


Reisverzekering

De Europeesche biedt verschillende reisverzekeringen aan. Om het u makkelijk te maken, hebben wij de meest geschikte verzekering voor onze gasten uitgekozen, namelijk de Kortlopende reisverzekering met Comfort dekking.

De Comfort dekking biedt meer dan de dekking van de Basis reisverzekering. De Comfort dekking heeft ruimere vergoedingen voor de vastgestelde dekkingen en standaard Europadekking.

Speciaal voor gasten van Canvas Holidays hebben wij samen met de Europeesche de standaard dekking van de Comfort reisverzekering (personenhulp, bagage en geneeskundige kosten) uitgebreid met dekking voor ongevallen. Voor deze reisverzekering geldt een aantrekkelijk lage premie van € 1,92 per persoon per dag.*

*het is derhalve niet mogelijk om nog andere onderdelen van de comfort reisverzekering apart bij te verzekeren.

Hulp & Huur Vervoermiddel
U kunt de Comfort dekking wel uitbreiden met de extra dekking Hulp & Huur Vervoermiddel. Zo bent u in heel Europa verzekerd van hulp rond uw vervoermiddel. Ook zorgen wij voor vervangend vervoer, mocht dat nodig zijn.

Polisvoorwaarden en schadeformulier:


Overzicht dekking & premie & korting

Kijk hier voor de premies en de dekking van de verschillende verzekeringen


PremieDekking
Kortlopende Annuleringsverzekering
5,5% van totale reissom
zie dekkingsoverzicht in voorwaarden
Uitbreiding: Waarnemer*
1% van totale reissom
zie dekkingsoverzicht in voorwaarden
Kortlopende reisverzekering
€ 1,92 p.p.p.d.
zie dekkingsoverzicht in voorwaarden
Uitbreiding: Hulp & huur vervoermiddel
€ 17,50
zie dekkingsoverzicht in voorwaarden

Aanvullende kosten:

  • Poliskosten: € 3,50
  • Assurantiebelasting: 21% over premie van verzekering(en) + poliskosten (alleen premie reisverzekering is inclusief assurantiebelasting)


Belangrijk:
* Kinderen tot en met 4 jaar gratis    
** Bij meerdere verzekeringen geldt eenmalig poliskosten    
p.p.p.d.: per persoon per dag